Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: shinju

22.11.2010 16:53
luulenpa että tälleen, käy ku ei oikeen inspaa enään...Tai joo, voittehan te täällä pelailla ja silleen. Mutta en käy enään täääl ((:

Nimi: Fallu

22.11.2010 10:12
MITÄMITÄMITÄ?????
Shinju, tarkottaako toi, että sivut lopaa? vastaa ees tähän pliis...

Nimi: shinju
Kotisivut: http://fogdogss.webs.com

21.11.2010 21:21
juu sori kaikki uudet pelaajat, mut sivut on kuolleet! ainakin minun osaltani. Mutta tulkaa ihmeessä uusille roolipeli sivuille, kaipaillaan pelaajia! (uusi nimimerkki on neffy)

Nimi: Cyra

12.11.2010 15:09
Voisin osallistuu siihen piirrustuskilpailuun... :)

Nimi: Cyna
Kotisivut: http://www.roolihahmot.suntuubi.com/

12.11.2010 13:31
Tuolta löydät Hahmot osiosta Icen.

Nimi: Cyna

12.11.2010 12:28
Noo en nyt luo sokeaa sutta vaikka saisikin... :) Tässä tiedot, kuva ilmotetaan myöhömmin;


Lomake

nimi: Ice Wind
lempinimi: Ice
ikä: 4v.
sukupuoli: naaras
Perhe: Icen perheestä on jäljellä vain enään veli, ja veli asuu kaukana muualla.
Kiinnostunut/puoliso: Ice ei ole kiinnostunut tällä hetkellä kenestäkään.
laji/rotu: koirasusi
ulkonakö: Icellä on pitkä ja valkoinen turkki. Turkki on suht koht sileä ja se kihartaa vähän joistakin kohdista. Icen silmät on avonaiset ja kristallin kirkkaat. Silmiä kun katsoo voisi katsoa että näkisi hiukan ns. silmämeikkiä tytön päällä, mutta Icellä on luonnostaan silmän ympärykset kovin tummat. Tassut on hiukan tummemmat kuin ylävartalo. Icen häntä on pitkä ja tuuhea. Ice on vartaloltaan aika ”karvainen” ja solakka.
luonne: Ice on lähiaikoina ollut surullinen ja hiljainen koska hänen perheensä kuoli. Paitsi hänen veljensä on vielä olessa jossain. Ice on kyllä muuten todella sosiaalinen ja urhea. Ei oikeastaan pelkää mitään. Voi jopa itse haastaa uroksen kamppailuun. Aina välillä kannattaa olla kuitenkni Icen vierellä ja rauhoitella häntä. Usein rauhoittelut ei auta. Ice on siis myös itsepäinen ja aika äkkipikainen. Ice on kylläkin hyvin salamyhkäinen ei paljasta mitään helposti. Ice on myös todella nopea ja notkea, pääsee hyvin pakoon.
menneisyys: Ice oli nuorin pennuista perheessä. Sisaruksia oli yksi ja myös kaksi veljeä. Ice syntyi alunperin Dustin alueella lähellä kaupunkia. Kun hän oli tarpeeksi iso hän lähti etsimään uusia paikkoja. Lopulta hän päätyi Dancerien alueelle ja jäi inne katselemaan paikkoja. Icen vanhemmat kuolivat yhdessä vain vanhuuteen. Sisar kuoli jonkinlaiseen syöpään ja toinen veli kuoli tappelussa. Toisesta velistä Ice ei tiedä. Jos se olisi vielä elossa? Se nähdään vielä...
lauma: Ice menee Dancereihin.
asema laumassa: Voisiko Ice olla vakooja? Jos voisi niin se olisi se!! :)
muuta: -
pelaaja: Cyra

Nimi: Cyna

12.11.2010 10:42
Voisinko luoda ns. sokean suden?

Nimi: Suiren(Kaiza)

26.10.2010 18:21
Poistin tässä Bluerosen, joten kuvaa ei enään näy tuolla kilpailuissa..? Ja muutenkin olen huomettavasti (vai olenko?) parantunut piirtämään, joten olisin vaihtanut sen kuvan. Mutta kuitenkin kannattaisi varmaan se poistaa..

Nimi: Fallu

14.10.2010 16:19
Hei! Kysyisin että saanko luoda sellaisen laumattoman susihahmon, joka olisi siellä pikkuluolakolossa vuorilla? Siis se olisi varmaan vain väliaikainen, Arren tappaisi sen varmaan pian...

Yksityinen viesti

11.09.2010 13:38

Nimi: Red
Kotisivut: http://firewolfs.suntuubi.com/

11.09.2010 12:55
Astu susien - tavallisten, enkeleiden ja demonisusien - villiin maailmaan - Fire Wolfsiin!
Spirit Wolfsin seuraava sivu on siis tämä, mutta alkaa koko rope alusta. Liity hahmollasi ;)

Nimi: shinju

21.08.2010 19:00
vastaan tähän nyt elskulle. juu ei oikein ole ehditty laittaa...

Nimi: Elsku

16.08.2010 11:46
Anteeksi kärsimättömyyteni, mutta missä hahmoni tiedot viipyvät? Vastattu on liittymispyyntöön varmaankin pari päivää sitten, mutta hahmon tietoja ei edelleenkään näy. Eikö niitä ehditä laittamaan?

Nimi: Elsku

10.08.2010 21:06
Olisin halukas liittymään :)

Kuva: http://i38.tinypic.com/4lk16o.png
Nimi: Veloce
Ikä: 3v.
Sukupuoli: Narttu
Laji: Susi
Lauma: Dust
Asema: Laumalainen

Ulkonäkö: Sirohko narttu. Velocella on isot korvat ja kapea vartalo. Pää on pieni, silmät ovat kirkkaanvihreät. Tuuhea häntä. Nartulla on myös mustat nauhat molemmissa etujaloissa ja kaulassa. Omistaa myös harjaksen, joka näyttää enemmänkin tukalta. "Hiukset" ovat punaiset. Karva on lyhyttä ja pehmeää, ja kokonaan valkoista.

Luonne: Veloce on usein iloinen ja mukava, eikä suutu helposti. Ja jos suuttuu, ei jaksa pitää vihaa yllä kovinkaan kauaa vaan antaa nopeasti anteeksi. Energinen myös, jaksaisi juosta monta päivää yhteen menoon. Nopeakin jaloistaan, siitä tulee nimi "Veloce", joka tarkoittaa "nopeaa". Ketteräkin on. Ei kompastele usein, mutta voi törmäillä. Kun joku on nartulle sarkastinen tai ilkeä, niin esittää tyhmää ja sillä yrittää saada ilkeän tyypin ärsyyntymään, mutta jos Veloce alkaa ärsyttämään jotakuta liikaa, niin voi olla hengenlähtö lähellä.

Menneisyys: Veloce syntyi Sol- nimiselle nartulle ja Morto- nimiselle urokselle. Sol ja Morto rakastivat pentuaan. Heillä ei olleet muita pentuja. Kun Veloce oli kasvanut hieman, tämän äiti ja isä laittoivat Velocelle nauhat. Sol huomasi, että Velocelle kasvoi tukkaa. Se oli epätavallista, mutta se ei muuttanut vanhempien rakkautta Veloceen. Sitten, kun koko perhe oli kävelyllä, niin kaikki putosiavt yhtä aikaa jokeen. Itse asiassa joku oli tönäissyt heitä. Morto suojasi vaimoaan ja pentuaan. Hän otti vastaan kaikki kivet, jotka olivat matkan varrella. Pian kuitenkin Morto kuoli iskuihin ja vajosi joen pohjaan. Sol suojasi seuraavaksi pentuaan. He pääsivät rannalle, mutta Sol oli saanut monta iskua kivistä, ja kuoli. Veloce oli näkevinään tämän hengittävän, mutta ei ollut varma asiasta. Narttu kuitenkin lähti kävelemään ja päätyi sinne, missä nyt on.

Muuta: Olisi muuten sopiva Dancers- laumaan, mutta on susi, eikä Dancersseihin hyväksytä susia.
Pelaaja: Elsku

Toivottavasti hahmon ulkonäkö on sallittu.

Vastaus:

joo käy ulkonakö ja muukin, tervetuloa pelaamaan! (:

Nimi: Fallu

01.08.2010 20:55
En vielä osaa laittaa sitä kuvaa sieltä mesestä sulle, mutta pian osaan.

Vastaus:

juu ok:)

Nimi: Fallu

01.08.2010 10:51
No nyt on mese! elikkä tiihmar@gmail.com

Vastaus:

ok, lisään sut sitten :)

Nimi: Fallu

31.07.2010 20:36
niin ja kiitos kaikki jotka liityitte sine mun kertomaan osotteeseen! :)

Vastaus:

juup :)

Nimi: Fallu

31.07.2010 20:36
Höhhö, pitäis hankkii se mese, onks siihen helppo rekisteröityy, katos mun isoveljellä on mese.

Vastaus:

joo on siihen helppo :) mutta kyllä toimii isojeljesikin osoitteella :DD

Yksityinen viesti

30.07.2010 21:19

Nimi: Fallu

30.07.2010 09:08
Shinju, kurkkaas sähkäriin...

Vastaus:

ööm...voitko lehettää chirin ja sunshinen kuvan jotenkin muuten, kun en saanut niitä mitenkään tallennetua oikein... :/ onko sulla meseä?? mulla on sama, sama osoite mikä sähköpostissa eli ira.koivusalo@hotmail.com

Nimi: Fallu

28.07.2010 11:07
Oho huomasin vasta äsken et voi olla max. 7 hahmoa... Hupsis... No teen sitten kolmannen.

nimi: Sunshine Afrodite
lempinimi: Afro
ikä: 3v.
sukupuoli: narttu
Perhe: Isä: Sunshine Argon, äiti: Moongan Sheligo, veli: Moongan Nanto
kiinnostunut/puoliso: Ei ole
laji/rotu: Koirasusi (Voiko olla myös mukana vähän kettua?)
ulkonäkö: Afron turkki on lyhyt ja punaruskea. Sen hännänpää on musta, samoin korvat. Afron häntä on tuuhea ja kiinnittynyt korkealle. Pää on ylväästi pystyssä, katse on valpas. Raajat ovat pitkät, kuono on terävä. Melko hoikka. Afron turkissa on kaksi kuviota vasemmalla puolella, toinen muistuttaa s-kirjainta ja toinen m:ää. Vasemmassa etujalassa on side. Silmät ovat vihreät.
luonne: Afro on oikein mukava ja kiltti koirasusi. Narttu osaa välillä hurmata uroksia, ja pääseekin usein pinteestä viettelykyvyillään. Afro on kovin penturakas, ja antaisi vaikka mitä saadakseen edes hoitaa jonkun muun pentua. Afro on ylpeä kauniista turkistaan, ja viettää välillä tuntikausia sitä sukien. Afro suuttuu hyvin herkästi, jos joku sotkee tai haukkuu hänen turkkiaan.
menneisyys: Afro syntyi kaukana Koirapellosta, ja siellä oli vain metsää. Afro oli onnellinen. Eräänä päivänä tulivat ihmiset ja veivät Afron perheen pois kotoa, Koirapellon viereiseen kaupunkiin. Afro karkasi heiltä ja juoksi juoksemasta päästyään, ja auto törmäsi hänen vasempaan etujalkaansa. Se rampautui ja Afro nilkutti läheiseen metsään. Afro varttui metsässä ja oppi pelkäämään ihmisiä. Eräänä päivänä Afro kuitenkin löysi miekan, jota se pitää mukanaan.
lauma: Dust
asema laumassa: Saalistaja
muuta: Afro omistaa miekan, jossa on mukana tuppi. Tupissa on nahkahihnat joilla sen voi kiinnittää selkään, ja Afro voi juosta lujaa.
pelaaja: Fallu

Ja kuvaa voit odottaa sähköpostiin pian!

Vastaus:

juup :)

Nimi: Hanipöö..<3

27.07.2010 16:10
Destiny tarttee päivitelyä!
Perhe: Isä: Black Soul Paradise. Äiti: Blacky Soul Elzana. Sisarukset: Tiikaru (kuollut.) Sanima (Kuollut?). Dianmo (Kuollut.)
Puoliso: Istanbul (Kuollut, Destiny tappoi vahingossa raivonpuuskassaan..)
Ulkonäkö: Destinyllä on siniset silmät. Destinyllä, on hyvin paksu häntä. Destinyn kuono on valkoinen. Muuten on ihan pikimusta..

Vastaus:

ok :DD kiitos kun olette kaikki niin aktiivisia! <3 :DD

Nimi: Fallu
Kotisivut: http://Fanzoo.mondozoo.com

27.07.2010 13:20
niin ja käykää tossa osoitteessa ja liittykää ihmeessä.

Vastaus:

juu :)

Nimi: Fallu

27.07.2010 13:17
Juu huomasin nuo uudet perhe ja ne kohdat, päivittelen Arrenia:
Perhe: Isä: Fantast Äiti: Melody Siarukset: Amor,Alenn, Arran ja Axol(Kuolleita)
Kiinnostus/puoliso: Gravin(kuollut)
Ja lisäys ulkonäköön: Arrenilla on hyvä ryhti ja hänen askeleensa ovat yllättävän sulavat, vaikka hän onkin hyvin lihaksikas. Arrenin silmät ovat pikimustat.

Vastaus:

ok, shinju voi päivitellä nämä :)

Nimi: Hanipöö..<3

27.07.2010 11:17
Selvä! Omani on Katja.marika98@hotmail.com VAIN SHINJULLE! Lähtän sen kyllä..:)

Vastaus:

ok :)

Nimi: Hanipöö..<3

26.07.2010 20:08
C:\Users\katja\Pictures\kuvapohja7.png Tuossa on se kuva! ; )

Vastaus:

linkki ei toimi...Voitko antaa kuvan sähköpostitse? sähköpostini on ira.koivusalo@hotmail.com

Nimi: Hanipöö..<3
Kotisivut: http://C:\Users\katja\Pictures\kuvapohja7.png/

26.07.2010 20:07
Kuonon jätin valkoseksi, ihan vaan huvin vuoksi! Koristeeksi..siis Destinyn kuva on valmis! ; )

Vastaus:

ööm.. linkki ei toimi.

Nimi: Kisshu
Kotisivut: http://koirat15.suntuubi.com/

24.07.2010 20:55
Terve.

Vastaus:

no terve...

Nimi: YumAnj
Kotisivut: http://www.mangaandanime.suntuubi.com/

24.07.2010 20:04
Ihanat sivut. <33

Vastaus:

kiitos :)

Nimi: Paula♥
Kotisivut: http://hevostallisoleil.suntuubi.com

21.07.2010 00:25
Hieno sivu! Jos ehdin, tulen ropettamaan... :--)


Tervetuloa HevostalliSoleiliin! :--)

Tallilla on myös muitakin eläimiä, kuin hevosia ja poneja; nimittäin koiria, kissoja ja kaneja! Jokainen tarvitsee kipeästi hoitajaa! Voit tuoda myös oman eläimesi tallille. Ja jos sinulla on eläin, jolla ei ole muuta paikkaa mihin mennä, voit tuoda sen meille- otamme vastaan kaikki eläimet!
Olisi älyn ihanaa, jos kurkkaisit sivuni, ja kommaisit. :--)
Ja super mahtavaa olisi, jos tulisit hoitamaan jotain eläintä! :--D

♥:lla Paula♥& eläimet

Vastaus:

juu, ok:)

Nimi: Elli (Spirit)
Kotisivut: http://nimbuslaakso.suntuubi.com/

19.07.2010 13:05
Moi taas. En saanut meseä asetettua, mutta minulla on kyllä sähköposti: spirith@wippies.fi
Messenger ei suostunut asentumaan jostain syystä :(

Vastaus:

joo, sähköpostilla voi ottaa hyvinkin yhteyttä myös :) mun sähköposti on siis ira.koivusalo@hotmail.com

Nimi: Elli

19.07.2010 13:00
Moi! Olen juuri asentamassa meseä, niin jos se onnistuu, niin ilmoitanko vaikka osoitteen tänne? :)

Vastaus:

juu ':)

Nimi: Elli

19.07.2010 11:57
Kiitos paljon :)
Mese minulla on läppärissä, mutta koska sain pöytäkoneen niin en voi läppäriä käyttää, mutta koitan nyt asentaa tälle pöytäkoneelleni mesen :)

Vastaus:

juu, ok :)

Nimi: Elli
Kotisivut: http://nimbuslaakso.suntuubi.com/

18.07.2010 23:45
Moi, kiinnostuin siitä uusi ylläpitäjä-jutusta.
Oen kyllä aika nuori, mutta minulla on nytkin oma rope (kotisivu-kohdassa) ja kokemusta on sivujen ylläpidosta. Olen todella aktiivinen, koska vietän aika paljon aikaa koneella (joka on kyllä hieman surullista). Toivottavasti kelpaan, mutta ei se mitään jos saat jonkun toisen ja paremman ylläpitämään :)

Nimi: Elli

18.07.2010 11:44
Anteeksi, mutta miksi tuolla lukee että Sorrow olisi Hanipöön hahmo? Sehän on minun hahmoni? :)

Vastaus:

anteeksi, olen hyvin pahoillani. on mennyt jotenkin sekaisin nämä ;DD :)

Nimi: Elli

19.06.2010 22:57
Saisinko liittyä toisella koirasudella?
___________________________
Nimi: Ultimate Sorrow Emerald
Kutsumanimi: Sorrow, Eme, Diva
Ikä: 2v, syntynyt 8.6.2008
Sukupuoli: Narttu
Laji/rotu: Koirasusi
Ulkonäkö: Hoikka ja lihaksikas naaras. Maagiset silmät, jotka voivat lumota/hypnotisoida vastustajan. Turkki on tuuhea ja lämmin. Turkissakin on yksi maaginen puoli; tavallinen väri turkissa on musta, mutta se voi muuttaa turkkinsa punaiseksi milloin haluaa. Sillä on terävät kynnet ja valkeana kiiluvat hampaat, jotka raatelevat eläimen kuin eläimen. Rakenne on siro mutta vankka, ja ketteryyttä löytyy.
Luonne: Alistumaton ja ennenkaikkea erittäin ylpeä narttu. Hieman äkkipikainen joissain tilanteissa, ja voi hyökätä helposti, eikä pelkää tappaa. Mutta silti osaa olla myös kiltti, rento, mukava ja hauska.
Menneisyys: Ennen syntymäänsä, hänen isänsä susilauma oli napannut vuorille narttukoiria (yksi oli Sorrowin äiti). Myöhemmin Sorrowin äiti synnytti neljä poikasta vuorille; Sorrowin, sisaruksensa: Danin, Feroxin ja Doan. (Doa siis oli myös narttu). Viiden kuukauden ikäisinä Sorrow alkoi pomottaa sisaruksiaan, ja olikin arvojärjestyksessä sisaruksiaan ylempänä. Sitten kun Sorrow oli kuuden kuukauden ikäinen, toinen susilauma hyökkäsi. Se lauma ei ollut Sorrowin isän. Sorrow otti Feroxin ja Danin, Sorrowin äiti otti Doan, ja he yrittivät karistaa susilauman. Myöhemmin Sorrow huomasi, ettei äiti ja Doa olivat kadonneet.
Sorrow joutui huolehtimaan kahdesta pikkuveljestään, kunnes Sorrow oli 8kk ja pikkuveljet 6kk. Toinen hyökkäys tapahtui.
Sorrow ei nähnyt mitään ja oli kauan tilassa, että näki vain mustaa. Sitten hän heräsi. Hänet oli heitetty päin kiveä, ja pikkuveljet oli viety.
Sorrow oli yksin.
Sorrow turhautuneena on yrittänyt etsiä susilaumaa ja kostaa, mutta susilaumasta ei ole näkynyt jälkeäkään.
Myöhemmin hän liittyi toiseen laumaan, jossa on nytkin.
Lauma, asema laumassa: Moons, laumalainen
Pelaaja: Elli
___________________________
Tuo Growlin kuva meni pilalle, joten linkki Sorrowin kuvaan ja Growlin uuteen kuvaan tässä:

ellih.suntuubi.com ->> Etusivu

Vastaus:

ok :)

Nimi: Elli
Kotisivut: http://mountains.suntuubi.com/

19.06.2010 22:05
Voisinko muuttaa Growlin iäksi 3v, eli 2007 syntynyt?
;)
Käykää myös mun ropessa :)

Vastaus:

juu. :)

Nimi: haniiiippööö
Kotisivut: http://varjosointu.com/kuvat/boohja_5.PNG

15.06.2010 20:08
Tuossa.. :D

Vastaus:

mutta etkö aijo värittää sitä? ei ole kyllä pakko jos et halua... :)

Nimi: haniiiippööö
Kotisivut: http://varjosointu.com/

13.06.2010 09:22
Varjosoinusta löysin viimeisnä sellaisen söpön koiran! Se vois olla destiny

Vastaus:

ok. :)

Nimi: Riika

12.06.2010 20:19
Sry, joudun lopettamaan pelaamisen =(

Vastaus:

aa, ok hyviä jtkoja sinulle! :)

©2019 R O O L I P E LI ! :D - suntuubi.com